May 31, 2014, 12:24 PM

Две слънца 

  Poetry » Other
392 0 0

В тази пролетна утрин две слънца изгряха

и стоплиха моята душа.

Едното слънце грее над нашата земя,

а другото слънце грее в света на едно момче,

което благодари на теб, че го обсипваш с мили думи.

Ти си хубава жена,

жена с най-прекрасната усмивка на света.

Надявам се да прихванеш магията на любовта

и да я насочиш към човека, който стои

най-близо до твоето сърце.

И нека той прихване твоята магия.

И нека той да те обикне.

Надеждата и вярата вървят ръка за ръка,

така че, ако си повярваш,

ще прихванеш магията на любовта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??