Mar 4, 2009, 5:11 PM

Две страни 

  Poetry
799 0 17
Всяко нещо си има цена -
тази истина вечна остана.
С будни нощи плати любовта,
а победата - с кървава рана.

За богатство - сред чужда земя
непознат и бездомен ще бродиш.
Да докоснеш за миг мъдростта,
много топли сълзи ще пророниш.

Идеали и детски мечти
ще пожертваш на път към успеха.
Ще се смееш, когато боли -
все пак гордост си има човекът.

Крие всеки медал две страни.
Ти решавай - ще имаш ли сили
да приемеш и двете. Нали
всеки сам участта си избира.

Аз избрах си - любов ще даря
без да стягам в окови сърцата,
а какво ще ми струва това -
все едно ми е. Плащам цената.

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??