May 28, 2009, 6:43 AM

Две усмивки 

  Poetry » Love
681 0 0

Усмивка на лицето ми изгря

и светлина в очите ми се появи,

в мига, когато те видях

и се усмихна ти.

 

И тези две усмивки тъй красиви,

от щастие и радост породени,

накараха ни да сме живи

и да живеем заблудени.

 

Че в сивия и скучен час,

щом погледите се видяха,

там някъде и между нас

душите ни се сляха.

© Йоана Йосифова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??