Aug 13, 2011, 9:40 AM

Две зеници 

  Poetry » Love
485 0 3

ДВЕ ЗЕНИЦИ

  Аз срещнах много хубавици
във китката на  младостта…
За мен, обаче, в две зеници
 ми  е  събрана любовта!...


Те, щом с усмивка ме погледнат
и най-свенливо се  сведат,
към мен ръцете си протегнат
и щедро всичко ми дадат…

Аз все ги търся с поглед влюбен!
Мен всеки ще ме разбере…
Изгубя ли ги, се изгубвам!...
Душата ми душа бере!...

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??