Oct 13, 2019, 11:37 AM

Двете лица на Октомври 

  Poetry
1158 7 14

Отново е октомври - водопад от злато,
реки от жълто-червеникави листа.
Слънчеви лъчи огряват всяко птиче ято,
а аз губя се във красотата на деня.


Пак е октомври. Но слънцето го няма...
Виждам единствено сивата мъгла,
прегърнала сърцето като лепкава яма,
показваща, че щастлива съм била.

© Есенен блян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??