Nov 3, 2012, 3:39 PM  

Двоен Персон 

  Poetry » Other
1052 0 1

 

 

 

        ДВОЕН ПЕРСОН


Защо когато казвам нещо,
коренно обратно  го чувствам.
Защо на хората едно показвам,
а когато съм сам се отпускам.

Дали от два Персона съм  създаден,
не мога сам да си отговоря.
Дали само на Бог съм отдаден,
лишен съм за това да проговоря?!

Обичам хората, а не го показвам,
за доброто имам винаги готовност.
Въпреки ,че сам се  самонаказвам,
но това е само една подробност?!

Колкото и време тук да живея,
ще следвам само моето сърце!
Доброто, което има в него ще отлея,
и към Бог ще протегна свойте ръце!

 

 

Виена / 2011

Marcello Terezios

© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??