Mar 13, 2022, 10:58 AM  

Двойно щастие (Август 2020 г.) 

  Poetry » Other
166 0 0

 

Да станеш за втори път майка -

божествена обич струи,

отвсякъде чуваш камбани и знаеш,

че вечността ти принадлежи!

 

Обичаш детето във тебе,

незнаейки полът дори,

и чакаш да дойде мига,

на срещата с тези очи!

 

Когато роди се синът ни,

щастието за втори път ни посети,

нашето семейство порасна,

вече броим до четири!

 

Карина станала "кака" от малка,

го гледаше с големи очи.

И питаха хората често:

Госпожо и двете Ваши ли са или..?

 

Не бях си мечтала за двойно щастие,

любов непрестанна гори.

Децата ми Бог да запази се моля,

с очи изпълнени с вечни искри!

 

© Румяна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??