от поредното
нетръгване,
уморени,
ослепели,
озлобени,
прашните ни дрехи –
за изхвърляне...
нафталините
отново са умрели...
Върнахме се
заедно с молците,
напълнели
с диетичен глад,
върнахме се
с част
от срамотиите
във заченатия
непокорно свят...
© Венцислав Жеков All rights reserved.