Aug 29, 2020, 7:03 AM

Дядо и внуче 

  Poetry » For kids
632 1 2

Навън ухае сенокоса,

примесен с мириса на люляк

и тича палавият вятър,

събрал в едно цветя и шума.

 

А ти си смешно начумерен

съсредоточен хлапашки във тревата

я, тук пчеличка е роила

ще я запазя от косата.

 

Към теб усмихнат тича внука:

- Хей, дядо, дай на мене само малко.

,,Недей, юначе, ти само си още малко

Голям ще станеш и тогава далеч ще бягаш от косата."

© Дафина Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??