Dec 21, 2020, 12:00 AM

Дядо Ко...рече? 

  Poetry » Parody
635 4 11

🎄

Нова Година

е вече Нова гАдина,

Дядо Коледа -

Дядо Ковида,

Снежанка засмяна -

баба Снежолана,

елените познати -

дронове рогати,

а любовта си замина

отстъпи място на

"Идва ваксина",

коледни песни -

коВИдни вести,

новогодишни пожелания -

некрологишни повествования,

коледно наричане -

коледно зариване...

 

А снегът спи

и сънува мечти -

в камбанка-кокиче

да се прероди!

🎉

© П Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??