Feb 22, 2007, 9:14 PM

Дяволе 

  Poetry
642 0 1
Огъня вътре в мен ме изгаря,
топлината ме разтапя!
В ада искам да горя -
там ще отиде моята душа.

Моят дявол си ти,
който кара всичко в мен да гори!
Дяволе, опожари ме,
направи ме свой роб.

Желая въглена да пламне по-силно,
да забравим за правила.
Колкото и да ме боли,
изпий ме, дяволе на греха!

© Юлия Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво, хубави стихове Юлче. Продължавай все така! Поздрави!
Random works
: ??:??