Дяволска жена
Тежка е съдбата на едно момче,горчива мъка тегне над разбитото сърце.
Горчива мъка от подли лъжи;
лъжи, които са разбили големите мечти.
Мечти, за една голяма любов;любов, за която той е на всичко готов.
Любов към най-страхоната жена,
която го отрови с горчива лъжа.
Душата на това момчесъс разбитото сърце
е излетяла от безжизненото тяло
и едно момиче над него се изсмяло.
Едно момиче със ангелско лице,но със черно демонично сърце.
Едно момиче с дяволска душа,
което носи милиони имена.
Имена, които сеят лъжи,които умъртвяват човешките мечти.
Имена на дяволско момиче,
красиво като пролетно кокиче.
А какво е станало с момчето ли?
Друго момиче е ляло сълзина гроба му от бодливи лъжи.
Друго момиче със ангелско лице,
със чисто и искрено, но разбито сърце.
Nick Dracula
Стихотворението е включено в романа „Седмото измерение" (част 3 „Изпитанието завинаги", книга 8 „Леденият принц", Глава 3 )
© Антон Городецки All rights reserved.