Oct 15, 2007, 8:49 AM

Дяволско причастие 

  Poetry
531 0 9
 

Дяволско причастие



Поглъщам късче пастърма.

Това е дяволско причастие.

Каква е тази миризма?

Вони човешкото нещастие.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??