Mar 28, 2008, 2:06 PM

Дъх 

  Poetry » Love
1441 0 15

Отдели само дъх ти за мене,

отпусни се, стремглаво сънувай, мечтай...

От твоя дъх отдели се за миг,

после пак вдъхни го - и се познай!

Аз не те познавам,

но те обичам - с дъх, без дъх,

в огън и страст -

под вълни и пясъчни дюни,

под морския бриз и вселена под прах...

Аз искам те, без дъх и задъхан:

усмихнат, чаровен, свенлив,

запален като клечка кибрит

във ръцете ми -

макар и за мен непознат...

 

© Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??