Jul 18, 2007, 11:17 PM

ДЪЖД 

  Poetry
498 0 2

 

ДЪЖД

Сълзи по бузите се стичат

и мокрят бледото лице.

Тъжни устни думи не изричат,

защото плаче моето сърце.

Навън порои тъмни страдат.

Вали в душата ми сама.

Студени капки бавно падат,

смесени със сълзи под дъжда.

Студени ветрове стихии извиват.

Студено е в мен сега.

Ледените дъждове поливат

едничката ми вледенена самота.

06.07.2007

© Мириам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??