Apr 29, 2016, 1:40 PM

Дъждовно 

  Poetry » Love
505 0 6

 

Дъждът вали в сърцето ти ... за мен.

И в мен вали ... Без изгледи да спира.

Цигара паля. Пуша нервно, Уморен,

денят в очите ми по мъничко умира.

 

Ще си налея двойно. После за капак,

ще пусна музика. Какво пък толкова...

Жената в мен ще се събуди и без страх,

ще прогони тази толкова, ужасна болка.

 

Ще пия! За всички бивши! И за теб!

Наздраве за сърцето, дето не разбира!

Напих се зверски с чувства. Няма лек,

а дъждът вали, без изгледи да спира.

 

24.02.2015

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??