В твоите очи да се изгубя
без да се усетя - да потъна,
дъно има ли се чудя
и ако има-
аз не искам да се будя!
Без да знам поемам риска,
да се удавя със кафе,
как да разбера дали ми стиска,
и как,
по дяволите,
тя да разбере!
© Никола Станиславов All rights reserved.