Jun 30, 2011, 10:19 PM

Дъждът 

  Poetry » Love
442 0 0

Дъждът

Дъждът заваля
и намокри косата ми.
Бързо попи към душата ми.
Тя пресъхнал кладенец е
от вечната си самота.

Нейното мълчание
кънти в нощта.
Болката прониква дълбоко.
Отрова във вените...

Сякаш мъртва е вече.
Разпокъсана на хиляди
парченца.
Никой не взе поне едно.

Дъждът заваля
и намокри косата ми.
Но не успя да стигне до
душата ми!

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??