Mar 6, 2018, 7:06 PM

Дълбокият смисъл на думите 

  Poetry » Other
671 4 3

Със смисъл, разложен по целия спектър, 

останал невидим дълбоко у хората, 

отреждам по роля различна на всеки –

не ми е присъщо напразно говорене. 

 

Разплитам на нишки най-скъпите чувства, 

затягам сърцето си с възли от истини. 

Допусна ли някой, за мене си струва 

в плътта ми, до болка да бъде изписано. 

 

Претеглям с везната "обичам" и "искам", 

не казвам с учтивост на всички "приятели". 

Да чувам на думите скрития смисъл, 

дали ми е дарба? Или е проклятие...

© Петя Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Словото е магия със скрита сила: добронамерените думи носят светлина,а другите са бумеранг....
    Поздравления,Петя!
  • Зависи с каква енергия са натоварени. Понякога са дарба, понякога – проклятие....По е важно, че ти “усещаш“ думите. Поздрави, Петя!!
  • Много ми хареса!
Random works
: ??:??