Sep 2, 2022, 2:44 PM  

Дълго 

  Poetry » Other
334 0 2

В очите си

човек събра

от всеки миг

по нещо свое,

 

а после...

Дълго го мълча.

Превърна го

в неволя.

 

Помогна ли му?

Тя!?

Черта не бе.

Не бе и точка,

 

а камъкът

в гърдите

спря да му тежи.

Сърце е. Бие,

 

но не удря

други хора.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??