Jun 9, 2021, 2:53 PM

Дърво и камък 

  Poetry
353 1 2

Онзи ден си мислех за своя собствен упадък

Рано е да се предавам

Но твърде много време се търся

под дърво и камък

Може би като си мисля колко всъщност животът е безсмислен

Се опитвам да съм различна и да съм една в света многочислен

И все пак в края на деня 

аз съм просто едно човешко същество

Което обаче не се страхува само от света,

а от това че няма нищо

под никой камък

и никое дърво

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хаха, благодаря!
  • Заключенията ти са съкрушителни. Сега как да повдигна камък или дърво, като няма надежда!

    без майтап, кефиш ме 😉
Random works
: ??:??