Apr 7, 2009, 8:38 PM

*** 

  Poetry » White poetry
573 0 3

Добър вечер, госпожо СЪДБА,

дали е удобно до Вас да приседна

и тихичко да попитам, за някои неща,

докога ще я караме двете така?

Докога, мила моя СЪДБА, бавно

ще ме блъскаш в дерящи трънаци,

да не би да ми казваш така,

че не гледам за твоите знаци?

Аз пък мисля, госпожо СЪДБА,

че сте с методи мъничко крайни,

в крайна сметка аз съм само една,

не богиня, а просто жена, не разбираща

                                     вашите тайни.

А Вие дали ме разбрахте сега?

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • тази капризна стара дама...цяла нощ чета и сега си оставих най-хубавото за накрая коментарите,ти си жена с главно Ж,не се притеснявайда разкриваш себе си
  • Страхотно е продължавай в същият дух и успех в тези начинания
  • Ех,много хубаво пишеш. Вече съм ти ФЕН
Random works
: ??:??