Jul 4, 2007, 4:19 PM

***** 

  Poetry
613 0 1
Колко много ми липсваш, само аз си знам!

Колко много те обичам, само аз си знам!

Но животът си тече, както кръвта от моето сърце.

Аз искам само едно сега, с теб да съм сега.

 

Другото е без значение, скъпа моя.

Нищо вече не е същото, откакто ти си тръгна,

Колко е безвкусен сега животът мой.

Толкова ли е жесток светът - не знаех!

 

Какво ми направи, дори и аз не знам.

Как ме омагъоса, не знам, знам само, че те обичам.

Обичам до полуда, а без теб я няма любовта.

Къде отиде, живот мой, защо не си до мен?

© Benifios All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Миличък, не всичко е загубено!
    Живота те чака и те иска! Отдай му се!
Random works
: ??:??