"Я вернусь, я сдержу обещание..."
Да, обещанието ще спазя,
ще се завърна в родната страна,
където най-звучни са камбаните
и най-красива пролетта.
Ще се разходя сред алеите, старите,
ще се изкъпя в слънчеви лъчи,
годините назад ще преоткривам,
проблеснали във детските очи.
И пак под липите кичести
ще каже "Сбогом!" любовта,
но тогава няма да боли,
нали ще бъда у дома.
© Неличка All rights reserved.