Треперят дните в тишината -
в очакване на онзи миг,
когато ще реши Съдбата
велики ли ще бъдат нашите дни.
Ще се пречупят облаците в мрака,
за да пропуснат рояка от звезди
и - стоплени от лъчите на луната -
ще се разпенят пак греховните мечти...
© Иван Галчин All rights reserved.