Jun 26, 2010, 9:34 PM

*** 

  Poetry » Other
563 0 0

Защо не ме застреляш просто...
и разпилееш празните ми мисли по стените.
Признавам си, преди да ме застигне обич
ще почна да изпитвам... безразличие.

Дотолкова съм наранена, че съм чиста
след хилядите думи кални, дето ме замерят.
От толкова лъжа - излезе истина...
че най-голямата любов е лицемерие.

© Камелия Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??