Aug 5, 2015, 8:16 PM  

*** 

  Poetry » Love
327 0 2

                            

 

                            *** 

 

Тъжна радост любов невъзможна краси.

Нима любов е двама да са разделени?

Път страшен пропаст между тях зарича, 

знаейки, че на гибел ги обрича.

 

Нима любов е, когато любещият страда;

когато безвъзвратно и невинно се отдава

на чувствата си - палещо-горчиви рани,

рискувайки на шепа черна пепел той да стане.

 

Дали е по-добре да изживееш

тази истинска любов греховна,

или по-скоро да се отречеш от нея,

създавайки действителност лъжовна...


                                               ЦГ.

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Във всеки случай е чудесно да изживееш любовта, но винаги трябва да се влага и разум. Необходим е период от време сам да направиш преценка на на ситуацията.
    Пожелавам щастие и любов истинска!
  • Изживей любовта си без грях!
Random works
: ??:??