Jul 21, 2017, 1:53 AM

Един 

  Poetry » Love
316 2 8

Защото ме убива да си тръгваш, 
избрах си път така далеч от теб.
За тебе мога само да съм първа. 
Кралицата на твоето сърце. 

 

Защото ме убива да те нямам, 
опитвам да забравя този взор. 
Защото да те мисля не преставам, 
е вече свободата мой затвор. 

 

Защото ако пак те видя, мили, 
аз няма да те пусна занапред. 
За всичко друго имам смелост, сили, 
но не и да остана пак без теб. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??