Един ден пътя ще намерим
за всички ни един и същ,
към светлината ще поемем
с вяра и със дух могъщ.
Може би ще се разкайваме
за грешки, за пропуснат шанс,
от химери материални заслепени,
душата си ще молим с реверанс
за прошка и за сетен път
със покаяние и в диалог със
его и съзнание
мястото си ще намерим,
като пасажери към безкрая.
© Гинка Любенова Косева All rights reserved.