8.01.2011 г., 21:58 ч.

Един ден 

  Поезия » Друга
524 0 3

Един ден пътя ще намерим

за всички ни един и същ,

към светлината ще поемем

с вяра и със дух могъщ.

Може би ще се разкайваме

за грешки, за пропуснат шанс,

от химери материални заслепени,

душата си ще молим с реверанс

за прошка и за сетен път

със покаяние и в диалог със

его и съзнание 

мястото си ще намерим,

като пасажери към безкрая.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??