Aug 10, 2012, 8:49 PM

Един живот 

  Poetry » Love
695 0 1

Един живот, тъй кратък...

Изпълнен с множество радости, падения...

Но ти му внасяш сладък мирис на любов,

в лирично, тихо откровение!

 

Един живот, тъй безлик и неусетен,

с теб той става тъй жаростен... тъй ценен!

 

Един живот, а всъщност два...

И аз. и ти летим по безкрайната му същност!

И разцъфваме в пъстроцветна ширина

на любовната ни дръзкост!

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??