May 13, 2012, 5:15 PM

Един образ ням 

  Poetry » Love
596 0 2
  • Когато останеш сама във нощта
  • и гледаш с усмивка в своята мечта,
  • помисли и за мене някъде там,
  • макар и да бъда един образ ням.
  • Усмивка ще видиш в моето лице,
  • пътека ще блесне към твоето сърце,
  • то леко ще трепне усетило плам,
  • недей ме заключва в един образ ням.
  • И щом ти щастлива отвориш очи,
  • с въздишка прекъснеш своите мечти,
  • не скривай усмивката някъде там,
  • затуй, че за теб съм един образ ням.
  • Топлина ще усетиш в своята душа,
  • със радост в очите блести светлина,
  • потърси ме веднага, защо да съм сам,
  • оставен да бъда един образ ням.
  • Когато се срещнем подай ми ръка,
  • от мен ще изчезне всяка тъга,
  • любовта ще прегърне нашия блян,
  • стопявайки моя един образ ням.
  • Ще тръгнем двама слети в едно,
  • в живота ще чувстваме всичко добро
  • и нека оставим някъде там,
  • съдбата да бъде един образ ням.

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Копирано е от блога ми в Сибир, а идеята се роди, когато трябваше да напиша нещо за спомен на своя снимка.
  • Странен избор на формат. Без редакция!
Random works
: ??:??