Feb 14, 2008, 7:33 PM

Един ще е пътят ни 

  Poetry » Love
947 0 2

Сърцето ми къса се
на милиони парченца,
рушат се мечтите ми...
с тебе сега.

 

Аз тръгвам си...
ти нищо не питаш...
само тихо ме следваш
... в нощта.

 

Мракът спуска се

по крайбрежните дюни,

а аз с морето говоря сама.

Ти тръгваш си
по тихите друми...

 

Недей, не кълни се,
аз знам, че ме обичащ..
все така.

 

Ти живееш за да съм твоя,
и твоя е мойта душа.

 

Макар тревоги да имаме много,
аз знам, някой ден...
Ще се сбъдне нашта мечта,
едничък ще е пътят ни,
ти ще си моят мъж...
аз - твойта жена.

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми...
  • Приятелко, желая ти някой ден да си наистина щастлива и да постигнеш това, което ти шепне сърцето!
Random works
: ??:??