May 11, 2023, 11:59 PM

Единадесети май - църковният празник на буквите 

  Poetry
204 0 0

Светѝте
Братя Кирил
и Методий - съзидатели
на Писмена̀та наши - обдариха
ни със СВЕТЛИНА от СВЕТЛИНАТА

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??