Jan 17, 2008, 10:54 PM

Единствен 

  Poetry » Love
544 0 8

Как да възкреся любовта от пепелта,

как да обичам с онази страст, в която пропаднах аз,

как да те държа далеч,

като осъзнавам, че си единствен за мен!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??