И ти не си, любими мой!
Отказвам се. Няма да го намеря
единствения мой герой,
часовете на моето време.
Не трепка за никой вече в мен,
а може би съм го подминала,
когато той е светел в мъглив ден,
когато за секунда съм го имала.
Ще имам ли в живота си единствен
или ще са безбройни и безлични?
И има ли мъжки мисли,
в които аз да съм от другите различна?
17.04.2003 г.
гр. Сопот
© Събина Брайчева All rights reserved.