Sep 13, 2008, 6:27 PM

Единствен 

  Poetry » Love
1007 0 2

Едни очи красиви

с едно сърце, несравними.

Една изгаряща милувка

в тъй очаквана целувка.

И един спомен незабравим,

задушаващ ме като огнен дим.

И една весела усмивка,

смятана от някои като недомлъвка.

Как нужна ми е тя сега,

за да вдъхне сили на моята душа,

но макар и да не я виждам аз сега

радвам се, че я имах в един миг от ВЕЧНОСТТА!

© Женя Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??