Jul 22, 2007, 5:32 PM

Единствен изход 

  Poetry
594 0 2
Самота ме смазва и убива.
Болката става все по-горчива.
Страхувам се да съм сама
и този мой страх засилва се в нощта.
Живота си сама разбих,
дори любовта ни не спасих.
Опитах се да избягам от този кръг,
но отново тръгнах по погрешен път.
Единствен е изхода от това
и този изход е тя - любовта...

© Яничка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??