Apr 3, 2008, 9:29 PM

Единствена в съня ми... 

  Poetry » Love
805 0 5

     Единствена в съня ми...

 

Единствена в съня ми бродиш ти.

Прекрасен, твоят дух се в мен всели.

И твоят глас благословен

едва ли ще заглъхне с времето във мен.

 

Едва ли ще забравя нявга аз

оная вечер, оня звезден час,

когато бях удовлетворен

за чувствата, що бяха в мен.

 

Ти толкоз нежна бе

и толкоз мила.

Нима наистина не си дете?

Нима наистина си моя, мила?

 

1983 год.

гр.Силистра

© Марин Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??