Dec 19, 2015, 12:32 AM

...Единствено ти... 

  Poetry » Love
845 0 3



...Единствено ти...

 


Вървя по пясъка до морето...

Вървя по снежинките в небето...

Вървя по цветчетата на вечността...

Вървя по дъждът от листа и необятността... 

 

Още преди да те помоля, ти вече ме покани:

Покани ме, за да ми подариш смеха ти!...

Покани ме, за да ме научиш да мечтая с сълзи!...

Покани ме, за да се обичаме в танца ни!... 

 

И единствено ти, можеш да ме загубиш в ласка една...

Единствено ти, можеш да ме повлечеш към морето и небето...

И единствено ти, можеш да ме съживиш в пепелта от чувства непрестанно...

Единствено ти можеш, сетивата ми да създадеш във вечността и необятността... 

 

И единствено ти, можеш да слееш дъното на земята с небесата...!

Единствено ти, можеш да върнеш цветовете в света...!

И единствено ти, можеш да рисуваш една безкрайна любов...!

Единствено ти, можеш да изпълниш сутринити и вечерите ми с любов...!

 

И единствено ти, можеш да управляваш крилата ми с гласа ти...

Единствено ти, можеш да докоснеш дъха ми с тишина...

И единствено ти, можеш да извикаш ударите на сърцето ми...

Единствено ти, можеш да приспиш и събудиш душата ми със светлина...


И единствено ти, можеш да...запазиш името ми във висините!

Единствено ти, не можеш да заявиш своето без моето!

И единствено ти, можеш да ме обичаш ревностно и смело!

Единствено ти, можеш да блеснеш в очите ми, твоите са мигове! 

 

И единствено ти, можеш да приемеш себе си във мене!...

Единствено ти, не можеш да живееш, без да си животите ми!...

И единствено ти, можеш да накараш да завидят за любовта ни!...

Единствено ти можеш да обичаш безусловно тук и сега, мистерия е твоето сърце!...


Още преди да те помоля, ти вече ме покани

Покани ме, за да ми подариш звездите и лъчите ти

Покани ме, за да осветиш дните и нощите ми

Покани ме, за да се обичаме безумно и единствено в танца ни

 

Вървя по дъждът от листа и необятността

Вървя по цветчетата на вечността

Вървя по снежинките в небето

Вървя по пясъка до морето

 

Единствено ти, за да ти предам живота си,

защото единствено ти си животите ми...!

Единствено ти, защото не е нужно”Защо”...!!!

 

 

 

  

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви, Росиела!Добре дошла тук при мен!
  • Благодаря ти, Гавраиле!!!Поздравявам те!!!Голямо сърце си!!!

    Благодаря ти, Ел...!!!!!!!!!Прегръщам те!!!!!!!!!!

    Благодаря на прочелите и на оценилите!!!
  • Лили,това е ода на всеотдайноста.Едва ли може да се опише по красиво.Поздравления!!!
Random works
: ??:??