Oct 8, 2009, 5:35 PM

Единствено за теб 

  Poetry
837 0 9



Тази нощ

ще приближа до теб.

Няма да усетиш

как с усмивката си ще те галя

и ще те изпивам с поглед.

Ще постоя с очи,

от щастие премрежени

и с ръце,

гърдите ми притиснали -

за да не те докосна.

 

Най-хубавата песен

е без думи.

Единствено за теб ще я изпея

тихо,

много тихо -

да не те

събудя.

 

  

  


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??