Jun 23, 2011, 8:36 PM

Една друга приказка 

  Poetry » Love
740 1 9

 

 

 

Изгубих те, преди да те намеря,
преди да те докосна, изкрещях
и едва доловимото доверие
превърна се във пепел и на прах.


Ръцете ми пустеят онемели,
душата ми изгубена мълчи,
очите ми - като сърна плашливи,
погалиха те с ласка, но уви...


Потръпнаха и дланите страхливо,
телата свиха се от студ,
предчувствието ни за дъжд отмина,
но любовта връхлита изведнъж!

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZalEd_qRJLQ

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??