Jun 26, 2009, 1:05 PM

Една, едничка 

  Poetry » Love
814 0 0

                "Една, едничка"

(За моята душица!)

 

Жена - ангел, паднал в пепелта.

Жена - топъл полъх в любовта.

Жена - повалена от тъга.

Жена - от нежни спомени душа.

Жена - криеща сълзите си в нощта.

Жена - злобата захвърли настрана.

Жена - сломена от беда.

Жена - обвита цялата в мъгла.

Жена - излязла на живота от калта.

Жена - светъл лъч на утринта.

Жена - аз обичам те така.

Жена - една-единствена за мен в света!

© Велислав Казаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??