Една Истина
Плача, когато се влюбвам ...
Плача, когато разлюбвам ...
Живея, когато обичам ...
Умирам, когато не обичам ...
Творя чрез Любовта ...
Руша след Любовта ...
Раздавам се от сърце ...
Погубвам се от сърце ...
Обичам от душа ...
Съзиждам от душа ...
* * *
Мечтая всеки ден за теб, Вяра!
Копнея всеки ден за теб, Надежда!
Живея всеки ден за теб, Любов!
* * *
Улови ме!
Прегърни ме!
Целуни ме!
Обладай ме!
Помни ме!
Искай ме!
ОБИЧАЙ МЕ!!!
© София Русева All rights reserved.