May 11, 2013, 11:03 AM

Една любов 

  Poetry » Love
931 0 10

Все я чакаш с надежда пред прага
на душата си – в нощ или ден...
тя е гола, нахална и млада,
и пияна от чувствен нетлен -

ще ти смигне така дяволито,
с дъх разпалващ ще те прелъсти,
кой си - няма дори да попита,
цяла вечност ще ти подари.

Във очите ти слънце ще грейне,
ще съблича с ръце самота,
мислите ти с усмивка ще вейне
след една полетяла звезда.

Ще отпиваш безумна забрава,
нацелуван от порив красив...
тя е гола, нахална и млада
и със нея отново си жив.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??