Jan 21, 2016, 5:43 PM

Една мечта 

  Poetry
192 0 0

                                                       Една мечта

 

 

Затварям очи и политам

мисълта ми яхнала една мечта

и в полета от високо разчитам

нежните думи подредени в речта.

 

 

Тихо шепнеш, раздаваш нежност

и вятърът ме докосва вместо тебе,

а моя полет не спира и радост

обсипва душата в синьото небе.

 

 

И слънцето озарява моите чувства

падащи звезди светят от любов

Бог рисува, благославя с изкуства

дарява душата  в живота суров.

 

 

Любовта в слънчеви лъчи превръща,

и простора влюбва се в радостта

а усмивката сърцето прегръща

устните трепетно напомнят за младостта.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??