May 1, 2007, 10:52 AM

ЕДНА МИНУТА 

  Poetry
653 0 2
Обещах си тази вечер,че няма да се разплача
заклех се на луната на никой да не се оплача.
Искам само аз да зная какво ми е
Искам да остана с болката на саме..
Не знам защо животът така ме прокле
не знам защо той щастието ми отне??
Искала съм,искам и ще искам само едно,
когато се събудя в моето легло
веднага усмивка на лицето ми да се яви,
веднага твоят лик до мен да се появи!
Не искам много-искам само малко топлина
искам да вкуся на живота сладката страна,
искам да усетя,че живея,
да искам да пея
от радост поне за минута..
Една единствена минута на щастие за мен
една минута от забързания ден
една минута от живота,една минута от нощта
искам ЕДНА МИНУТА да се почувствам щастлива жена!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за пожеланието Таня надявам се да има много щастливи моменти в едва сега започващият ми живот
  • Желая ти хиляди красиви минути мило момиче!
    Ще ги имаш!Бъди убедена!
Random works
: ??:??