Mar 31, 2024, 10:03 PM

Една невероятна любов 

  Poetry » Love
110 0 0

Една невероятна любов

 

 

Не искам в сънищата да те имам,

не искам да съм буден до зори!

Не искам всяка сутрин да попивам

оставените през нощта сълзи!

 

Не искам да те имам във мечтите

и само в тях да бъда с тебе аз!

Не искам нощем да броя звездите

и бавно да минават час след час!

 

Не искам сутрин изгрева да срещам

без твоето ухание и смях!

Без нежното ти тяло да усещам,

без твоя дъх приканващ ме за грях!

 

Не искам аз без теб да се пробуждам,

без теб не искам даже да съм жив!

Безкрайно и до болка си ми нужна!

Когато си със мене съм щастлив!

 

 

31.03.2024 г.

 

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??