Dec 10, 2009, 9:40 PM

Една нощ 

  Poetry » Other
572 0 17

Не мога

да си разплета

емоциите!

Не ме

оставяш да мисля!

Ръцете ти

ме познават

по-добре

от мен самата.

Не съм в тялото си.

Гледам се

някъде отгоре...

Къде

са ми задръжките?

Къде

ми е моралът?

Къде

ми е блузата?

Къде...

са въпросите?!

Аз...

съм безобразно щастлива.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??