Случайно те видях,
до тебе леко се допрях.
И изведнъж, погледна ме ти,
нещо стана помежду ни.
Срещнаха се твоите и моите очи,
пламнаха ярки, страстни искри.
Докосвах тялото ти опиянена,
изпивах те с очи,
ала тихичко в ума, казвах си,
ти за мен не си.
Само тази нощ ти подарих,
и не мисля, че сгреших.
© Ааа All rights reserved.